Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 5 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε αγοράσει έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει φορεθεί και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.
  • Για να προχωρήσουμε στη διαδικασία της επιστροφής, θα παρακαλούσαμε να έρθετε πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.
  • Τα έξοδα επιστροφής του δέματός σας είναι στα 3€ εφόσον στείλετε το δέμα σας με την εταιρία ΕΛΤΑ Courier Πόρτα-Πόρτα με την οποία και συνεργαζόμαστε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρία, αναλαμβάνετε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμας σας και θα επιστραφεί σε εσάς.
  • Το ποσό της της επιστροφής θα κατατεθεί, μόλις παραλάβουμε το δέμα της επιστροφής σας, στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δώσετε.
  • Θα χρειαστεί να μας δώσετε το iban ή τον τραπεζικό λογαριασμό, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα του λογαριασμού που θα θέλατε να κάνουμε την επιστροφή των χρημάτων.
  • Από το ποσό της κατάθεσης θα αφαιρεθούν τα έξοδα επιστροφής του δέματος, που είναι στα 3€.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 1 ημέρας από την ολοκλήρωση της καλώντας μας μέσω e-mail στο info@abbaconcept.com. Αναλόγως του σταδίου εξέλιξης της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε.